ASWH-clubscheidsrechter Brian Bierhuizen wint headsetclinic door Richard Liesveld

26 september 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH-clubscheidsrechter Brian Bierhuizen wint headsetclinic door Richard Liesveld

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Tijdens de Week van de Scheidsrechter laten verschillende sportbonden hun waardering blijken voor scheidsrechters, officials en juryleden. Verenigingen, spelers, ouders en publiek worden aangespoord hetzelfde te doen.

Voetbalvereniging ASWH heeft één van zijn clubscheidsrechters Brian Bierhuizen genomineerd bij de KNVB. De KNVB heeft de nominatie beloond met een headsetclinic onder leiding van betaald voetbal scheidsrechter Richard Liesveld.

Aanstaande zaterdag (1 oktober) zal Brian met een headset op zijn hoofd één van de ASWH wedstrijden fluiten. Richard Liesveld zal hem direct terzijde staan met tips en opmerkingen, zodat Brians kwaliteit van fluiten nog meer omhoog zal gaan.

Dat deze nominatie door de KNVB is gehonoreerd ziet ASWH mede als beloning voor de ingezette weg in het opleiden en coachen van de clubscheidsrechters. Reeds in oktober 2014 ontving ASWH als eerste voetbalvereniging in de Drechtsteden het ARAG certificaat.

Trots is ASWH op het feit dat niet alleen jongens wedstrijden fluiten, maar inmiddels ook een zestal meisjes en ook dat één van de clubscheidsrechters (Marc Nagtegaal) inmiddels het talententraject betaald voetbal heeft bereikt.

01 – 09 Oktober, Week van de Scheidsrechter in alle takken van sport, u spreekt toch ook uw waardering uit ?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.