ASWH Scheidsrechter Brian gecoacht door profarbiter Edwin van de Graaf

03 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH Scheidsrechter Brian gecoacht door profarbiter Edwin van de Graaf

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In het kader van de Week van de Scheidsrechter had vv ASWH een nominatie gehonoreerd gekregen door de KNVB. Betaald voetbal scheidsrechter Edwin van de Graaf, die dezelfde dag Go Ahead Eagles – Excelsior tot een goed einde bracht, was naar sportpark Schildman gekomen om clubscheidsrechter Brian Bierhuizen door middel van een headset van commentaar, tips en trucs te voorzien.

Vooraf werd met elkaar kennis gemaakt, gesnoept van de ontvangen KNVB Week van de Scheidsrechter taart en de headset geïnstalleerd.

De gekozen wedstrijd ASWH MO15 – SC Emma MO15 was een spannende wedstrijd die eindigde in 1-1. Edwin van de Graaf hoefde niet veel op- en aanmerkingen te geven aan Brian, die terug kan zien op een zeer geslaagde clinic.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.