Burgemeester Jan Heijkoop opent samen met eigenaar Pong Chen Ambachtse Watertuin

31 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Jan Heijkoop opent samen met eigenaar Pong Chen Ambachtse Watertuin

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Watertuin eigenaar Pong Chen heeft samen met Burgemeester Jan Heijkoop, van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht,  vrijdag 28 oktober officieel Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht geopend.

Naast Winkelcentrum de Schoof is in het voormalige horecapand "Indonesia", de jongste locatie van het concept Watertuin gevestigd. Na een korte intensieve verbouwing van enkele weken is de locatie omgetoverd tot een ècht Watertuin Restaurant. Herkenbaar in het interieur zijn de lambrisering van sloophout, gecombineerd met de authentieke hanglampen. Grote potten met groene planten creëren gezellige hoeken en zitjes in het restaurant gedeelte. Ook zorgt het donkere, verlaagde plafond voor een intieme en sfeervolle, warme ambiance.

De gangen richting de keukens zijn ruim opgesteld, zodat er geen onverhoopte rijen kunnen ontstaan. Achter de buffetten bereiden de koks 'live' de maaltijden en geven toelichting over de aangeboden gerechten aan de gasten.

Voor de kinderen is er een prachtige speelkamer waar ze heerlijk kunnen ravotten.

Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht heeft bijna 200 zitplaatsen op de 1e verdieping (lift aanwezig).

Live cooking is een essentieel onderdeel in het Watertuin concept, gasten creëren een zelf samengestelde culinaire wereldreis. In de ruimte worden de buffetten speels en effectief geplaatst en is er een uitgebreide keuze om tot een complete uitgebreide maaltijd te komen, voor ieder wat wils, van vegetariërs, vlees of visliefhebber tot de dessert liefhebber.

Verschillende tijdsarrangementen worden aangeboden voor het ontbijt, lunch en diner. Voor volwassenen en kinderen worden diverse prijs arrangementen (tijd) aangeboden, kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.