Bolidt in race voor titel Vitaalste Bedrijf van Nederland 2016

03 november 2016 door Hennie van der Zouw
Bolidt in race voor titel Vitaalste Bedrijf van Nederland 2016

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bolidt uit Hendrik-Ido-Ambacht is in de race voor de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Eerder dit jaar werd het kunststofproductiebedrijf al uitgeroepen tot Vitaalste Bedrijf van Zuid-Holland. Bolidt neemt het in de landelijke finale op tegen de andere provinciale winnaars. Het Nederlandse publiek kan tot en met zondag 13 november zijn stem uitbrengen. Op 16 november maakt Pieter van den Hoogenband bekend welk bedrijf Het Vitaalste Bedrijf van Nederland is.

De jury, onder leiding van olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband, bepaalde eerder de winnaars van de regionale voorrondes. Het is nu aan het publiek en de vakjury om de winnaar te kiezen. Stemmen kan tot en met zondag 13 november via de website vitaalstebedrijf.nl. Zuid-Holland wordt in deze race vertegenwoordigd door Bolidt. Het kantoor heeft een eigen brasserie en gym, die zeven dagen per week kosteloos gebruikt kan worden door medewerkers en hun partners. Daarnaast maakt Bolidt zich hard voor duurzaamheid ook voor de eigen sector: via contact met de lokale scholen probeert het bedrijf jongeren enthousiast te krijgen voor techniek.

“Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers”, weet juryvoorzitter Van den Hoogenband. “Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.”

Finale
Op 16 november wordt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam bekendgemaakt welke ondernemer zich een jaar lang Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen. Tot en met zondag 13 november kan iedereen op de website vitaalstebedrijf.nl zijn of haar stem uitbrengen. Deze bepaalt mede wie de felbegeerde onderscheiding dit jaar in ontvangst mag nemen. Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2016 mag het stokje overnemen van Klok Onderhoud- en Afbouwgroep uit Assen. De prijs is een initiatief van ONVZ Zorgverzekeraar en MKB-Nederland.

Over Het Vitaalste Bedrijf
De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.