Eerste elftal ASWH JO najaarskampioen geworden

14 november 2016 door Hennie van der Zouw
Eerste elftal ASWH JO najaarskampioen geworden

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Met nog twee wedstrijden te spelen is ASWH JO10-1 afgelopen zaterdag door een klinkende 6-2 overwinning op de dan als tweede geplaatste VVGZ JO10-1 najaarskampioen geworden. Met acht gewonnen wedstrijden, dus 24 punten, 47 doelpunten voor en slechts 8 tegen was JO10-1 duidelijk de allerbeste in deze poule.  Van harte gefeliciteerd!

Op de foto v.l.n.r. de kampioenen Tim, Jesper, Rafael, Gijs, Roel, Ferran, Tymo, Sven en de twee trotse trainers Richard en Jan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.