ASWH jeugdteam na 9 wedstrijden ongeslagen kampioen

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH jeugdteam na 9 wedstrijden ongeslagen kampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Niemand had bij de start van de najaarscompetitie verwacht dat een samengesteld team zo snel op elkaar ingespeeld zou zijn als ASWH JO11-4. Direct vanaf de start van de competitie werden de wedstrijden gewonnen, soms ruim, soms nipt zoals met 4-3 tegen Alblasserdam.

Het team, fanatiek getraind door Mark en René, raakte steeds beter op elkaar ingespeeld en ook bleven de tegengoals weg, wat resulteerde in een kampioenschap wat al op 18 november werd bereikt. Ook de wedstrijden daarna bleven ze ongeslagen, nu 9 wedstrijden, 27 punten 46 doelpunten voor en maar 10 tegen. De laatste wedstrijd is op 10 december tegen Alblasserdam, waar maar nipt van werd gewonnen. Een extra reden voor de heren ASWH JO11-4 om een extra beentje voor te zetten.

Op de foto:
Spelers staand: Nathan Kasius, Milan Clarijs, Ruben Zoutewelle, Tom van der Werff.
Spelers zittend: Danillo Zwildens, Skip Visser, Steven Lagendijk, Fabian Dees.
Ontbrekende speler: Hesham Swidan.
Leiders: Marc van der Werff en René Lagendijk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.