Jongensteam ASWH glansrijk herfstkampioen

16 december 2016 door Hennie van der Zouw
Jongensteam ASWH glansrijk herfstkampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zaterdag 10 december was het dan eindelijk zover. Precies in de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie speelde de nr. 2 van de competitie ASWH JO11-9 met 24 punten op zak tegen de, op dat moment,  nummer 1 van de competitie  Rijsoord JO11-3 die 25 punten hadden bereikt.

Het was een erop of eronder, de winst of de gladiolen-wedstrijd. Met de ijzersterke verdediging bestaande uit Sam, Nahom en Rohan, de pittbull-vleugelspitsen Brian en Boaz en de behendige centrumspitsen Milan en Brim en de helaas wegens ziekte afwezige zwevende spits Mike werd een sterk staaltje van positiespel uitgespeeld.

Na de 2-0 ruststand werd het nog even lastig toen Rijsoord, net na de rust, nog tot 2-1 terugkwam. Maar de wedstrijd werd door ASWH vakkundig uitgespeeld en afgesloten met een klinkende 4-1 overwinnnig. Trainers Remco van der Steen en Henri van Daalen zijn apetrots op dit team dat door oefening en discipline heel veel vooruitgang heeft laten zien in de afgelopen maanden.

Kijkende naar de stand heeft ASWH 9 wedstrijden gewonnen, dus 27 punten, 73 doelpunten voor en 24 tegen. Opvallend is dat de nr 2, Rijsoord met 25 punten, maar liefst 129 doelpunten voor had, wat de presentatie van JO11-9 alleen maar meer glans geeft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.