Jeugdteam ASWH bezwijkt niet door zenuwen

16 december 2016 door Hennie van der Zouw
Jeugdteam ASWH bezwijkt niet door zenuwen

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - De boys van JO11-2 hebben hun trouwe aanhang wel verhoogde hartslagen veroorzaakt. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie was de voorsprong nog royaal met vijf punten, maar vervolgens werd er vorige week zaterdag met 2-0 van achtervolger Drechtstreek verloren. Zouden ze dan toch onder de zenuwen bezwijken?

Dinsdagavond stond de allesbeslissende pot, uit tegen Pelikaan, op het programma. De nummer laatst op de ranglijst, maar dat zegt niets weten we toch? Vol goede moed en met een gezonde portie zelfvertrouwen werd aan de wedstrijd begonnen. Echter tot ieders verbazing keek ASWH na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Er moest nu toch echt wel wat gebeuren, wilde de competitie niet met een serieuze kater eindigen. Met vereende krachten werd er middels een goal van Cagatay nog een 2-1 ruststand uitgeperst.

In de rust een flinke donderspeech door de trainers, waardoor iedereen nu wel echt bij de les zou zijn. En jawel hoor, de boodschap was overgekomen. Karen, Naud en Duncan tilden binnen tien minuten de stand naar een draaglijker 4-2 voor ASWH. De tegenstander kwam niet meer over de middenlijn. Het was ASWH dat heerste en regeerde in de tweede helft.

Gecontroleerd werd de wedstrijd uitgespeeld, waarna de vreugdedansjes losbarstten. De trainers ook blij, want dat scheelde weer plaatjes van de bekers afkrabben. Eind goed, al goed. Naud, Doga, Karen, Cagatay, Sem, Duncan, Gyon en Sven een hele mooie prestatie, samen met de trainers Ercan en Maarten. En natuurlijk niet zonder de fanatieke steun vanaf de zijkant.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.