Damesteams van IFC starten 2017 met bekerwedstrijd

09 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Damesteams van IFC starten 2017 met bekerwedstrijd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - IFC MO17-1 en MO15-1 starten nieuwe jaar met een bekerwedstrijd
Het team van trainer Frank Matze, IFC MO17-1, speelt in de vervolgronde voor de KNVB-beker aanstaande zaterdag. 14 januari, om 13.30 uur tegen het Brabantse Virtus. Het betreft een uitwedstrijd, dus de IFC Girls moeten naar het Brabantse Zevenbergen afreizen. De beide teams zijn elkaar in de najaarscompetitie al twee keer tegen gekomen. Beide keren wisten de meiden van IFC aan het langste eind te trekken.

Het team van IFC MO15-1 dat ook poulewinnaar aan het begin van de competitie werd, moet het zaterdag 14 januari, eveneens in een uitwedstrijd, opnemen tegen SVS MO15-1. De wedstrijd begint om 11.30 uur. Zowel IFC als SVS acteerden in de najaarscompetitie in de eerste klasse. Zonder ook maar één wedstrijd te verliezen werden de meiden van IFC kampioen. Tijdens de competitie in het voorjaar gaat IFC in de hoofdklasse spelen. De meiden van SVS eindigden in de middenmoot en blijven derhalve in de eerste klasse spelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.