Nieuwe Partij 'Lokaal in de Kamer' (lijst 24) ook actief in Hendrik-Ido-Ambacht

16 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Partij 'Lokaal in de Kamer' (lijst 24) ook actief in Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op 15 maart doet Lokaal in de Kamer (lijst 24) mee aan de landelijke verkiezingen. Deze partij is een samenwerkingsverband van lokale en provinciale partijen. De doelstelling is om de basis van de partij uit te breiden en uiteindelijk samen te werken met lokale partijen in alle gemeenten in Nederland.

Lokaal in de Kamer is van mening, dat besluitvorming in Den Haag zoveel als mogelijk van onderaf dient te komen. Vandaar nu deelname aan de landelijke verkiezingen in maart aanstaande. Via de diverse mediakanalen van de partij (www.lokaalindekamer.nl, www.facebook.com/lokaalindekamer, www.twitter.com/lokaalindekamer), vinden geïnteresseerden alle denkbare en benodigde informatie over de partij.

Lokaal in de Kamer Hendrik-Ido-Ambacht
Via samenwerking met lokale partijen in Hendrik-Ido-Ambacht, kan Lokaal in de Kamer de komende jaren beter inspelen op de (politieke) wensen en ideeën van inwoners in deze gemeente. Het lokale geluid zal vervolgens worden vertaald naar de regionale/provinciale afdelingen van de partij en - uiteindelijk - ook in Den Haag terechtkomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.