Echtpaar Vastenhout-Rijsdijk 50 jaar getrouwd

13 maart 2017 door Josette Huisman
Echtpaar Vastenhout-Rijsdijk 50 jaar getrouwd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het echtpaar Vastenhout-Rijsdijk was op 2 maart 2017 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen namens de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Het echtpaar is in Zwijndrecht ook bekend als kostersechtpaar van de Gereformeerde Gemeente Zwijndrecht.

Het echtpaar heeft 3 kinderen en 7 kleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.