Vollido'ers in actie voor het goede doel

21 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Vollido'ers in actie voor het goede doel

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In de nacht van 17 op 18 maart jongstleden hebben 6 Vollido'ers niet geslapen, maar de hele nacht wedstrijdjes gespeeld, voor het goede doel van Vluchtelingenwerk.

Tussen 20.00 uur en 8.00 uur werd er in Ridderkerk gespeeld om de eer, maar vooral om een hoog bedrag op te halen voor dit doel. Mees, Jesse, Dirk, Dennis, Sarah en Sjuul, allemaal B-leden van Vollido, behaalden de eerste plaats in de poule, dus ondanks het slaaptekort een geslaagde actie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.