Nieuwe Column van Willem Schneider: "Meer proteststemmen in ons rijke, protestantse dorp"

23 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Column van Willem Schneider: "Meer proteststemmen in ons rijke, protestantse dorp"

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De columnist voor Ambacht.net heeft weer een nieuwe column geschreven. Nu blikt hij terug, met een prachtig diepte-onderzoek, op de onlangs gehouden Tweede Kamerverkiezingen.

Hier vast een voorproefje: "De vorige keer heb ik  in mijn column  personen uit de Drechtsteden genoemd die op de kieslijsten stonden. Ik kan me voorstellen dat u geïnteresseerd bent hoe het met deze kandidaten is gegaan. In het algemeen stonden ze niet op een verkiesbare plaats, maar nu de kiezer heeft gesproken is de vraag wat het definitieve beeld is geworden.......

Lees hier de complete column van willem Schneider.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.