ASWH JO11-10 wederom kampioen

17 april 2017 door Josette Huisman
ASWH JO11-10 wederom kampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH heeft de eerste kampioen van de voorjaarscompetitie mogen begroeten. ASWH JO11-10 wist namelijk zonder verliespunten al drie wedstrijden voor het einde van de competitie de eerste plaats op de ranglijst veilig te stellen, door op 1 april directe belager VVGZ JO11-5 met 3-4 te verslaan.

Afgelopen zaterdag werden de jongens van Stefan en André uiteraard gehuldigd in de ASWH-kantine waar zij door familie en vrienden feestelijk werden onthaald. Onder het genot van een drankje en een hapje ontvingen zij daar de felicitaties van o.a. het jeugdbestuur.

In de najaarscompetitie wist dit team ook al op een geweldige manier kampioen te worden door met 30 punten uit 10 wedstrijden de hoogste plaats op te eisen. Valdrian, Wesley, Julian, Ivan, Luca, Sven, Dani, Niels, Jens en Tim, van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap en deze geweldige prestatie!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.