Hangmattenbijeenkomst in het Perenlaantje

23 augustus 2016
Hangmattenbijeenkomst in het Perenlaantje

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zondag hebben René Kerkhoven en Wim van Pelt o.a. de fotograaf uitgenodigd om te komen genieten van de omgeving van het Perenlaantje.

"We lieten onze meningen, onze argumenten, onze vooroordelen, onze vlaggen en spandoeken, onze oorzaken en gevolgen en onze kalashnikovs thuis, hingen onze Hangmatten op in het Perenlaantje in Hendrik Ido Ambacht, speelden muziek, droegen voor, dronken wat en waren volkomen gelukkig. Volgend jaar zeker een vervolg."

Foto: PopPictures.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.