Tweede team ASWH opnieuw Kampioen in Reservehoofdklasse

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Tweede team ASWH opnieuw Kampioen in Reservehoofdklasse

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag 22 april heeft het tweede elftal van ASWH de titel in de reservehoofdklasse Zuid I geprolongeerd. De ploeg van trainer Ed Ridderhof won met 0-3 van achtervolger Sliedrecht, dat daardoor op een onoverbrugbare achterstand werd gezet.

De Ambachtse reserves veroverden de twaalfde titel sinds 1998, een indrukwekkend aantal. Over enkele weken strijden zij met de kampioenen uit de andere afdelingen weer om de landstitel. De tegenstanders zijn op dit moment nog niet bekend, maar zeker is dat de mannen van ASWH 2 klaar zijn voor deze uitdaging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.