Marc van der Werff en René Lagendijk maken ASWH jeugdteam kampioen

01 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Marc van der Werff en René Lagendijk maken ASWH jeugdteam kampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De trainers Marc van der Werff en René Lagendijk blijken ware kampioenenmakers. In 2016 werden ze al kampioen in de 4e klasse met dit team dat nog nooit met elkaar had gevoetbald. Na die eerste helft van het seizoen, blijken zij te beschikken over een geweldige keeper; Ruben. De verdediging staat als een huis met Fabian, Nathan, Danillo en Milan en de aanval bestaande uit Steven, Tom, Skip en Hesham creëert kans op kans.

Zelfs na promotie naar de 3e klasse staat op dit team geen maat. Immers ook nu weer hebben de jongens van ASWH JO11-4 geweldige rapportcijfers afgegeven: 35 doelpunten voor, 8 doelpunten tegen, 21 punten uit 8 wedstrijden, daarmee een voorsprong op de nummer 2 van minimaal 10 punten en het mooie van dit team is dat iedereen hier zijn bijdrage aan geleverd heeft. Welk team kan zeggen dat bijna iedereen gescoord heeft? Alleen de laatste man en keeper hebben niet gescoord. Logisch; immers wie had anders gezorgd voor zo weinig doelpunten tegen!

Het team wordt bovendien gesteund door een harde kern aan fans, die bestaat uit ouders, opa's, oma's en bekenden, die wekelijks in weer en wind trainingen en wedstrijden hebben bijgewoond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.