Jeugd ASWH wint met 0-8 en wordt kampioen

11 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Jeugd ASWH wint met 0-8 en wordt kampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zaterdag 8 mei moest het team van JO8-1 aantreden in een uitwedstrijd tegen en bij de buren IFC8-1.

Het werd in deze kampioenswedstrijd maar liefst 0-8 voor het jonge team van ASWH, een prima prestatie wat resulteerde in een mooi kampioenschap, 7 wedstrijden gewonnen, 2 gelijk en maar 1 verloren 48 doelpunten voor en 11 tegen,een prima prestatie van Stef, Broes, Jelte, Roan, Aiden, Peder, Gabor, Thijme, Mauro en de drie trainers Arie, Floris en Jan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.