Sponsorfietstocht voor Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven

16 juni 2017 door Ton Vermeulen
Sponsorfietstocht voor Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In de morgen van 9 juni regende het nog enorm, maar 's middags stapten bij prachtig weer 34 deelnemers op de fiets of tandem voor een sponsortocht.

De tocht ging door de prachtige Zwijndrechtse Waard en met de pond naar Puttershoek. Hier werd een bezoek gebracht aan stichting Adullam voor een rondleiding. Tegelijk werd de nieuwe lunchroom aangedaan waar de deelnemers enthousiast bediend werden door deelnemers van DAC Maasheim.

De 4e jaarlijkse fietstocht heeft tot nu toe € 2800,- opgebracht en sponsorgeld komt nog steeds binnen. Het geld zal ingezet worden voor aanpassingen bij De Hoop Inpak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.