Samenwerking tussen Repair-Café Zwijndrecht en Kringwinkel Hebbes Hendrik-Ido-Ambacht

31 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Samenwerking tussen Repair-Café Zwijndrecht en Kringwinkel Hebbes Hendrik-Ido-Ambacht

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Repair-Café Zwijndrecht en Kringwinkel Hebbes uit Hendrik-Ido-Ambacht gaan een samenwerkings verband aan.

Vanaf September aanstaande kunt u elke derde zaterdag van de maand terecht met uw te repareren spullen. De reparaties gebeuren onder de zelfde voorwaarden als  u dat gewend bent van het Repair-Café Zwijndrecht, alleen in de loods van de Kringwinkel Hebbes aan de Veersedijk 267 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze locatie kunt u ook rond kijken of er nog wat leuks voor u tussen zit. Hebbes verkoopt namelijk heel leuke tweedehands spullen voor een zeer schappelijke prijs. (Zie hier de Facebook pagina van Hebbes)

Hebbes verwacht u op Zaterdag 16 september van 10:00 tot 14:00 uur.
Veersedijk 267 Hendrik-Ido-Ambacht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.