Regen en wind weerhouden kopers CPO 't Ambacht er niet van om een feestje te vieren

29 november 2017 door Hennie van der Zouw
Regen en wind weerhouden kopers CPO 't Ambacht er niet van om een feestje te vieren

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De regen kwam letterlijk met bakken naar beneden op maandag 27 november. Maar toch weerhield het de kopers van het project ’t Ambacht niet, om een feestje te vieren.

Na een aanloopperiode van 2,5 jaar werd de eerste paal geslagen aan de Onderdijk in Hendrik Ido Ambacht.

Het bedrijf ThuisInbouwen uit Meerkerk heeft de CPO’ers (collectief particulier opdrachtgeverschap) niet alleen begeleidt in de ontwikkelfase, maar zij blijven ook betrokken bij het project tot en met de oplevering van de in totaal 4 vrijstaande woningen. Al met al kunnen we nu al spreken over een mooi resultaat, dat tot stand is gekomen uit een samenwerking met de betrokken partners. Dit werd nog eens onderstreept door de kopers door het laten knallen van de confettikanonnen. Op naar een fijne bouwperiode.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.