ASWH jeugdteam JO15-1 Najaarskampioen

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
ASWH jeugdteam JO15-1 Najaarskampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 9 december werden vanwege de weersomstandigheden slechts twee wedstrijden gespeeld bij vv ASWH. Behalve het eerste elftal kwam ook ASWH JO15-1 in actie. Zij stuurden HSSC '61 met een 8-1 verlies terug naar het landelijke Hei- en Boeicoop,

ASWH JO15-1 was heel de competitie in strijd met Stedoco JO15-1 om het kampioenschap. De onderlinge wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door Stedoco en even was de gedachte dat het kampioenschap naar Hoornaar zou gaan. Maar door twee gelijke spelen van Stedoco kon ASWH JO15-1 zaterdag toch kampioen worden.

Met een klinkende 8-1 overwinning, waarbij Kevin Nijenhuis de absolute uitblinker was met vier doelpunten, kon het kampioensfeest van start gaan met onder andere het eten van een heerlijke taart aangeboden door Echte Bakker van der Steen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.