Danny Makkelie fluit op ASWH zaaltoernooi

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
Danny Makkelie fluit op ASWH zaaltoernooi

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Traditioneel organiseert voetbalvereniging ASWH rondom kerst en oud & nieuw diverse zaaltoernooien in de Ambachtse Ridderhallen. Deze toernooien zijn altijd goed bezet met teams van diverse voetbalverenigingen uit de Drechtsteden; Oranje Wit, Drechtstreek, Papendrecht, RVVH, IFC, VVGZ, Pelikaan, Sliedrecht en ASWH.

Direct na kerst, woensdag 27 december vindt het JO15 / C1 toernooi plaats, gevolgd op vrijdag 29 december met het JO19 / A1 toernooi. Het al weer 44ste GCS toernooi.  Op dit laatste toernooi zal betaald voetbal scheidsrechter Danny Makkelie een aantal wedstrijden fluiten. Danny traint regelmatig bij ASWH en vond het ook dit jaar een prima idee om ook eens in de zaal te fluiten, het is weer eens wat anders dan Chelsea - Atlético Madrid begin deze maand in de Champions League.

Dinsdag 2 januari zijn de spelers van de JO13 / D1 teams aan de beurt om hun kunsten te vertonen, gevolgd op woensdag 3 jan door de JO17 / B1 teams.

Alle toernooien starten 18:00 uur, met uitzondering van JO13, zij starten 09:30 uur.

Naast deze toernooien gaat ook de rest van de teams van ASWH de zaal in. 28 dec Topzaalvoetbaltoernooi, 4 jan ASWH Old Stars, 6 jan Pupillen mixtoernooi, 13 jan lagere junioren en senioren. Bovendien staat er op 30 december een oliebollentoernooi op de agenda (op het veld) waarbij iedereen, ook niet-leden, een team mag afvaardigen. Zie voor alle info www.aswh.nl. Tot ziens in de zaal.

Bron foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.