Zaalvoetbal met regionale toppers op donderdag 28 december

19 december 2017 door Hennie van der Zouw
Zaalvoetbal met regionale toppers op donderdag 28 december

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voetballiefhebbers, opgelet! Op donderdag 28 december wordt namelijk voor de 20e keer in de historie het Topzaalvoetbaltoernooi van ASWH georganiseerd. In de Ridderhal strijden acht regionale clubs om de Joop Valk Cup, die vorig seizoen werd gewonnen door Smitshoek.
De organisatie heeft voor een ijzersterk deelnemersveld gezorgd. Met Barendrecht (tweede divisie), ASWH (derde divisie), IFC en Smitshoek (hoofdklasse) zijn er teams uit de hoogste afdelingen van het amateurvoetbal van de partij, aangevuld met de ook al jaren prima presterende verenigingen VVGZ, Heerjansdam, Papendrecht en Pelikaan. Ongetwijfeld staan de spelers van deze clubs garant voor fraaie staaltjes zaalvoetbal.

Om 18.00 uur wordt afgetrapt met de pouleduels. Uit beide poules gaan de nummers één en twee door naar de kruisfinale, waarna de winnaars van die duels uiteindelijk in een zinderende finale zullen bepalen wie het toernooi wint. De organisatie, dit jaar voor het eerst in handen van Stefan Valk, kiest uiteraard na afloop ook de beste speler van het toernooi. Daarna begint in de kantine van de Ridderhal de traditioneel zeer gezellige derde helft. En dat allemaal voor bescheiden entreeprijzen. Dat wil je toch niet missen?

Op de foto: De winnaars van 2016, Smitshoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.