Help mee bij de Nieuwe Hoop

29 december 2014
Help mee bij de Nieuwe Hoop

HENDRIK IDO AMBACHT - De Kringloopwinkel "Nieuwe Hoop" in Hendrik-Ido-Ambacht is inmiddels geopend, en er wordt hard gewerkt.

"Het draait geweldig" vertelt Han van den Boogaart, verantwoordelijk voor de bedrijven van De Hoop. "We zijn er heel blij mee. alleen gaat het zo goed dat we meer vrijwilligers nodig hebben. En natuurlijk zijn er nog meer clienten welkom die bij ons werkervaring willen opdoen, ook van buiten De Hoop."

Han werkt momenteel zelf op zaterdagen mee om alle drukte aan te kunnen. Er zijn nu veertien vrijwilligers, maar het dubbele aantal is nodig. Han legt uit: "We hebben onder andere vrijwilligers nodig bij de brocante, maar ook bij de kleding, mensen die spullen kunnen prijzen, kleren wsasen, de kassa bemannen en vracht ophalen. "Hij vult aan: "Er zitten veel mensen thuis die graag willen werken. Dit is een kans om anderen te ontmoeten, maar ook om het Evangelie te delen. Iedereen die hier komt werken, krijgt de vraag: wil je de liefde van God uitdragen?"

Wilt u meer weten over Kringloopwinkel Nieuwe Hoop? Wilt u vrijwilliger worden of werkervaring opdoen? Hebt u spullen die u wilt afgeven of die opgehaald moeten worden? Kijk dan op www.nieuwehoopkringloop.nl of bel (078) 611 48 98.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.