ASWH meiden MO13 kampioen

23 januari 2018 door Hennie van der Zouw
ASWH meiden MO13 kampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In het eerste seizoen “elf tegen elf” zijn de meiden van ASWH MO13-1 kampioen geworden. Ineens spelen op een heel voetbalveld met andere regels, zoals buitenspel en het nemen van doeltrappen, gaat voor dit team bijna moeiteloos. De meiden trainen en voetballen met veel plezier en het najaarskampioenschap in een sterke 2e klasse is dan ook een teamprestatie van formaat.

Minst gepasseerde verdediging
Niet alleen de voorhoede scoort er op los, maar ook de verdediging staat als een huis. Het doelsaldo van de meiden liegt er niet om (62-7) en hiermee hebben ze zowel de meest scorende spitsen en middenvelders als de minst gepasseerde verdediging van deze competitie. Regelmatig wordt er achterin de “heilige 0” gehouden en via mooie driehoekjes de weg naar het doel van de tegenstanders gevonden.

Monsterscores
Twee keer wonnen de MO13-1 meiden met dubbele cijfers. Beide thuiswedstrijden tegen clubs uit Dordrecht: Dubbeldam werd met 10-2 verslagen en Wieldrecht werd met 11-0 naar huis gestuurd.

De laatste wedstrijd was 20 januari tegen Sleeuwijk thuis. De overwinning met 5-0 zorgde voor een gezellig kampioensfeest. Coach Janny en trainers Jacqueline, Ronald en Fred hebben in korte tijd een solide team van deze groep meiden gemaakt. Op naar de 2e seizoenshelft en dat in de eerste klas, wij hebben er zin in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.