Jauharina Oelfke-ten Seldam wethouderskandidaat

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Jauharina Oelfke-ten Seldam wethouderskandidaat

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Jauharina Oelfke-ten Seldam is de kandidaat voor het wethouderschap voor de VVD in Hendrik-Ido-Ambacht als die partij na de verkiezingen deel gaat uitmaken van het college.

Na de kandidatenlijst en het onlangs gepubliceerde verkiezingsprogramma Zeker in Hendrik-Ido-Ambacht ten behoeve van de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 presenteert de VVD HIA ditmaal de wethouderskandidaat, “Vanzelfsprekend komt deze pas in beeld na de verkiezingen maar wij willen graag helder zijn in het wat en hoe maar vooral met wie. Mochten wij dus na de verkiezingen meepraten over en aanschuiven bij een nieuw college voor Hendrik-Ido-Ambacht dan weet iedereen ruim van tevoren wie dat namens ons wordt.” aldus Martin van Dijk . “Jauharina is door het bestuur als wethouderskandidaat voorgedragen, omdat zij ter zake kundig is, positief kritisch, enthousiast en altijd de samenwerking opzoekt.”  

Jauharina is sinds 2014 raadslid namens de VVD en vertegenwoordigt als Algemeen Bestuurder Hendrik-Ido-Ambacht in het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde. Tevens is Jauharina werkzaam bij het CBR als Business Architect. Zij werd eerder al gekozen tot lijsttrekker. Of zij inderdaad wethouder wordt hangt af van de verkiezingen en de onderhandelingen over een coalitie. De VVD maakt momenteel geen deel uit van de coalitie. De verkiezingen zijn op 21 maart 2018.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.