IFC blijft in 2018 ongeslagen na winst op Juliana´31

19 februari 2018 door Hennie van der Zouw
IFC blijft in 2018 ongeslagen na winst op Juliana´31

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ook in de vierde competitiewedstrijd in het jaar 2018 is IFC ongeslagen gebleven. Een benutte penalty door aanvoerder Danny Slingerland was goed voor een 1-0 overwinning op Juliana´31.

In de eerste helft hadden beide ploegen één kans om tot scoren te komen gehad. De beide doelmannen redden echter bekwaam. Ook in de tweede helft konden beide ploegen weinig echt doelgevaar creëren. In de 66e minuut werd Danny Slingerland weggestuurd de 16 meter zone in en de doelman torpedeerde hem. De terecht toegekende penalty werd door aanvoerder Slingerland (zie foto) zelf benut 1-0. Al zijn negende competitietreffer van dit seizoen.

In het resterende deel van de tweede helft had keeper Davey van Pelt van IFC twee keer een redding in huis om de gelijkmaker te voorkomen. Ook IFC scoorde niet meer, hoewel een goed schot van weer Danny Slingerland tegen de lat een beter lot had verdiend.

Door deze overwinning blijft de ploeg van trainer Virgil Breetveld stevig in de middenmoot staan. Hoewel op doelsaldo de negende plaats wordt ingenomen, bedraagt de achterstand op de ploegen die qua punten de derde plaats innemen slechts luttele drie punten.

tekst Cees van Heeren

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.