Zevenklapper Charissa Jongeneel van IFC Vrouwen 1

09 april 2018 door Hennie van der Zouw
Zevenklapper Charissa Jongeneel van IFC Vrouwen 1

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het gebeurt niet vaak dat voetballers drie keer in een wedstrijd scoren. Nog minder vaak wordt het netje van de tegenstander vier keer gevonden. Het neigt naar een droom als er vijf keer in een wedstrijd gescoord wordt. Wie zes keer scoort heeft heel wat knuffels van medespelers ontvangen. Maar als je maar liefst zeven keer in één wedstrijd op het hoogste niveau scoort, dan ben je de held van de dag en is het het onderwerp van gesprek op de club.

Charissa Jongeneel speelt bij IFC Vrouwen 1 dat uitkomt in de derde klasse. Dit seizoen heeft zij al regelmatig het vijandelijke doel weten te vinden, maar in de uitwedstrijd tegen RCS uit Oost-Souburg ging het wel erg lekker. In een overigens matige wedstrijd kwam IFC al in de eerste minuut met 1-0 achter.

Daarna werd de wedstrijd heel degelijk gespeeld. Bij de zevenklapper van Charissa zaten twee echt sublieme treffers. Eén keer verdween een schot klem in de kruising en bij een andere treffer wist zij, al liggend op de achterlijn, de bal nog met een miraculeuze curve het doel in te werken.  Na 90 minuten stond er een mooie score van 2-9 op het scorebord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.