ASWH'er Peter Verhoeve maakt doelpunt van het jaar

23 april 2018 door Hennie van der Zouw
ASWH'er Peter Verhoeve maakt doelpunt van het jaar

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag verloor ASWH de wedstrijd in de derde divisie bij DOVO met 3-2 door een goal in de laatste seconde. Uiteraard een resultaat dat voor teleurstelling zorgde. Toch was er ook reden voor enige vrolijkheid bij de hoogst spelende amateurclub in onze regio. ASWH-speler Peter Verhoeve maakte namelijk een heel bijzonder doelpunt.

Tien minuten na rust kwam Verhoeve in de middencirkel in balbezit. Hij had al gezien dat de keeper van DOVO ver voor zijn doel stond en liet vanaf eigen helft een mooie boogbal los. Een schot van zeker zestig meter afstand, waar de verbaasde doelman geen verweer op had. Een absolute wereldgoal van de verdediger van ASWH, die terecht applaus kreeg van alle aanwezigen, inclusief spelers en supporters van de tegenpartij.

Het filmpje van dit doelpunt, onder meer te zien via het YouTube-kanaal of de Facebook-pagina van ASWH TV, dook de afgelopen dagen op diverse plaatsen op het internet op. Het doelpunt van het jaar, een andere conclusie is niet mogelijk. De prachtige treffer van Peter Verhoeve is al duizenden keren bekeken. Een moment om trots op te zijn.

Zelf kijken? Ga dan naar http://www.youtube.com/watch?v=Ilds0ySQx6k of kijk hieronder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.