ASWH spelers in het zonnetje gezet na jubileum

22 mei 2018 door Hennie van der Zouw
ASWH spelers in het zonnetje gezet na jubileum

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag werden voorafgaand aan de wedstrijd ASWH - Magreb '90 twee spelers van de Ambachtse derdedivisionist in het zonnetje gezet.

Rechtsback David Almeida speelde recent zijn 100e officiële wedstrijd in het eerste elftal van ASWH. De verdediger gaat na de zomer zijn vierde seizoen in.

Ook middenvelder Mels van Driel, die in juli aan zijn achtste jaar bij ASWH begint, werd gehuldigd. De routinier kwam onlangs voor de 250e keer in actie voor de club. Beide spelers ontvingen van John Middendorp, de voorzitter van de supportersclub, een bos bloemen en een presentje.

Foto © Dik Schumacher

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.