Samenstelling van de zaterdagselectie IFC afgerond

01 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Samenstelling van de zaterdagselectie IFC afgerond

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na een wisselvallig seizoen, waarin de resultaten achter zijn gebleven bij de verwachtingen, maar waarin de doelstelling zeer zeker wel is behaald, namelijk inpassen van jeugdige talenten en doorgroeien van de spelers, kondigt het nieuwe seizoen zich al weer aan.
Helaas moeten we ongewild afscheid nemen van 3 sterkhouders: Robin en Yannick v.d. Sman, alsmede  Robin Benningshof. We hopen ze snel weer bij de club terug te zien.

Zoals bekend betekent het IFC-model dat er jaarlijks vanuit de jeugdopleiding talenten doorstromen naar Zaterdag 1, om daar door te kunnen groeien en daar waar mogelijk voor de echte toppers  de stap naar Zondag 1 te kunnen maken. Ook dit komende seizoen zullen daarom een groot aantal jonge spelers vanuit onze opleiding hun opwachting gaan maken in het team. We zijn daar trots op en hebben hoge verwachtingen van hen.

Doelstelling is om op termijn met Zaterdag 1 minimaal op 2e klasse niveau te spelen en zo de voorwaarden te scheppen voor een doorgroei van het succesvolle IFC-model. Vanzelfsprekend vereist dit dat de jeugdteams van onder-19 en onder-17 op divisie niveau blijven spelen en Zondag 1 minimaal in de Hoofdklasse.

De selectie is ook vanuit de beschreven filosofie samengesteld.

Van de huidige selectie:

1. Melvin Boezaart
2. Tim Willemstijn
3. Mike Verbaas
4. Adam den Boer
5. Youri Verbaas
6. Dominique Mahu
7. Jip Kegge
8. Perry van Wijk
9. Erik van Schanke
10. Dennis van Noort
11. Amir Mahmoudian
12. Elio Sousa de Almeida

Vanuit A1:

13. Dimitri Stolk
14. Rens Idzenga
15. Rik Leijsen
16. Anwar Nzojibwami
17. Wesley de Hoog
18. Tim Kooiman ( onder voorbehoud van opleiding)
19. Furkan Kosar
Nieuw:
20. Karsten van de Velde (Papendrecht, terug op het oude nest)
21. Emre Aynihan (EBOH)
22. Petti Joao (ASWH, voorheen IFC jeugd)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.