ASWH Familieweekend weer zeer geslaagd

11 juni 2018 door Hennie van der Zouw
ASWH Familieweekend weer zeer geslaagd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen weekend (8 en 9 juni) stond het inmiddels traditionele Familieweekend weer op het programma bij ASWH. Op vrijdagmiddag werd het tentenkamp weer opgezet en maakten 400 kinderen en ouders zich klaar voor het fanatieke ouder-kindtoernooi. Met gezellige muziek van Music-Brothers werd dat een geslaagd toernooi. Voor 170 kinderen begon daarna het nachtprogramma. De allerjongsten gingen al lekker slapen, een groep ging in het donker nog met smartgoals voetballen en voor de oudsten was er een spannende foto-app-speurtocht in het donker door o.a. het park en een stukje dorp. Na de prijsuitreiking werd door iedereen de tenten opgezocht, al ging uiteraard niet iedereen slapen hoor!

Zaterdagochtend stond dankzij een aantal lieve moeders en sponsors een flink ontbijt klaar voor alle slapers, waarna het tentenkamp werd opgebroken. De mini's t/m jeugd O10 konden daarna leuke activiteiten doen, zoals een stormbaan, brandweerrace met water en ook penalty schieten op de keeper van het eerste elftal Stef Doedée, die later die middag werd uitgeroepen tot speler van het jaar van ASWH 1. Voor zowel de jeugd vanaf O11 t/m O13 als O14 t/m O17 was er een mini WK-toernooi waarbij veel spelers van het eerste elftal meededen.

's Middags moest A1 nog een nacompetitie-wedstrijd spelen welke uiteindelijk na een ontzettend spannende wedstrijd eindigde in 3-1, dankzij twee prachtige goals van invaller Luuk Admiraal. In de tussentijd werd er in een klutstoernooi door een groep enthousiaste volwassen voetballers nog flink gevoetbald voor eeuwige roem, die de Sixpacks wonnen.

Tijdens de kampioenenparade werden 10 elftallen en alle topscorers gehuldigd voor hun prestaties en werden Jacqueline, Lilian, Denise, Natacha en Petra in het zonnetje gezet voor de super organisatie van het weekend. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en feestavond met o.a. DJ Robin voor alle supporters, vrijwilligers en alle overige ASWH'ers. Er kan weer teruggekeken worden op een heerlijk zonnig en geslaagd Familieweekend waarbij er voor alle leeftijden van deze gezellige vereniging wel wat te beleven viel!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.