ASWH behaalt eerste plaats bij PLUS spaaractie

18 juni 2018 door Hennie van der Zouw
ASWH behaalt eerste plaats bij PLUS spaaractie

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Gedurende de afgelopen weken konden er door leden van Ambachtse sportverenigingen bij PLUS Koehoorn op het Louwersplein en PLUS Volgerlanden op de Sophiapromenade via het sparen van zegels diverse attributen worden aangeschaft.

Daarnaast liep er ook een financiële actie en afgelopen weekend bleek dat voetbalvereniging ASWH met een bedrag van € 1664,65 de eerste plaats had behaald. Het bedrag zal worden besteed aan (trainings)materiaal voor de ASWH jeugd.

JO10/5 was het team wat het meeste heeft opgebracht, Nick Tiemens (JO10/5) individueel nummer 1, Milan Bakker (JO9/4) nummer 2 en Dani Verbaken (JO10/5) nummer 3. Fantastisch natuurlijk dat zij zo goed aan deze actie hebben deelgenomen, een compliment waard. Ook een hartelijk dank aan PLUS Koehoorn en PLUS Volgerlanden voor het mogelijk maken van deze actie.

Het geheel stond onder toezicht van de ASWH supervisor: Ruud Verrijp. Uiteraard zijn de vele jeugdspelers van ASWH hem zeer dankbaar, omdat zij mede dankzij deze actie volgend seizoen weer tegen een nieuwe bal mogen trappen en / of mogen genieten van ander nieuw materiaal.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.