ASWH start komend seizoen met ververste selectie

25 juni 2018 door Hennie van der Zouw
ASWH start komend seizoen met ververste selectie

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Ambachtse voetbalvereniging ASWH start komend seizoen in de derde divisie met een behoorlijk vernieuwde selectie. Trainer Cesco Agterberg mocht de afgelopen periode liefst dertien nieuwe spelers verwelkomen, maar zag eenzelfde aantal spelers vertrekken. Dat betekent dat de hoogst spelende amateurclub van de regio met een frisse groep van start gaat. De selectie ziet er als volgt uit:

Keepers
Stef Doedée
Stefan Kok (afkomstig van Excelsior)
Kristijan Nikolic (afkomstig van SC Feyenoord)

Veldspelers
David Almeida
Yassine Belghar (afkomstig van Spartaan '20)
Clarence Bijl (afkomstig van FC Dordrecht)
Jesper van den Bosch
Jeremy Boshart (doorgeschoven uit ASWH 2)
Lars Bosscha
Sanzio Dieterich (afkomstig van RVVH)
Vince van Dongen (afkomstig van Excelsior)
Mels van Driel
Bilal El Amrani (afkomstig van Ajax amateurs)
Josh Gross Santana (afkomstig van Spartaan '20)
Stanley Husen
Fabian Korporaal (afkomstig van NEC)
Sam van de Kreeke (afkomstig van Halsteren)
Lester Pires (afkomstig van Alexandria '66)
Nick Slotboom
Serkan Tanriseven (doorgeschoven uit ASWH 2)
Nebi Tiryakioglu (afkomstig van Excelsior Maassluis)
Peter Verhoeve
Menno Vooges (afkomstig van Excelsior)
Gilmaro van de Werp
Ismail Yildirim

De begeleidingsstaf die Agterberg ondersteunt bij zijn werkzaamheden is deels gewijzigd. Zijn assistenten zijn Ferry van Lare, het afgelopen jaar al als 'stagetrainer' actief, en Ed Ridderhof, die de afgelopen seizoenen ASWH 2 onder zijn hoede had. John Bos blijft aan als keeperstrainer en ook de vertrouwde gezichten van verzorger Henry Eshuis, teammanager Marco van Vugt en materiaalverzorger Michel  Nys zijn weer zichtbaar op de bank. John Roubos fungeert als fysiotherapeut, met ondersteuning van Bas Nagtegaal.

Op 10 juli speelt het vernieuwde ASWH al een eerste oefenduel tegen eredivisieclub Excelsior uit Rotterdam. Daarover later meer.

Foto van Philip Schmidt: ASWH-aanvoerder Jesper van den Bosch, ook komend seizoen weer van de partij, in duel met een tegenstander.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.