De voorbereiding is in volle gang bij ASWH

23 juli 2018 door Hennie van der Zouw
De voorbereiding is in volle gang bij ASWH

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Ambachtse derdedivisionist ASWH is volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarin hoopt de hoogst spelende club uit onze regio met een vernieuwd team goed voor de dag te komen in de derde divisie zaterdag.

Onlangs speelde ASWH al een eerste oefenduel tegen Excelsior. De profs moesten flink aan de bak om de Ambachters te verslaan. Uiteindelijk stapte de eredivisieclub met een 3-4 overwinning van het veld, maar in de rust keken de Rotterdammers nog tegen een achterstand aan. Een fris spelend ASWH kwam in de eerste helft namelijk met 0-2 achter, maar boog dit in het laatste kwartier voor de pauze om. De nieuwkomers Nebi Tiryakioglu (2) en Lester Pires scoorden voor ASWH.

Na een weekje vrij begon trainer Cesco Agterberg op dinsdag 17 juli weer met de training. Zijn groep is inmiddels zo goed als compleet en na enkele trainingen staan binnenkort ook de eerste oefenwedstrijden op het programma. Zaterdag 28 juli neemt ASWH het op eigen veld tegen TEC, een club uit de derde divisie zondag. Die wedstrijd begint vanwege de verwachte warmte om 17.00 uur. Drie dagen later, op dinsdag 31 juli, zijn de profs van FC Dordrecht te gast op sportpark Schildman. De aftrap tegen het team uit de Jupiler League is om 20.00 uur. Beide duels zijn een mooie gelegenheid om het nieuwe ASWH eens in actie te zien.

Op de foto luistert de selectie op het trainingsveld naar de aanwijzingen van trainer Cesco Agterberg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.