Trainers IFC Girls Academy ontvangen nieuwe trainingspakken

18 januari 2018
Trainers IFC Girls Academy ontvangen nieuwe trainingspakken

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De gehele trainersstaf van de IFC Girls Academy is voorzien van fraaie nieuwe  trainingspakken. Al bijna veertien jaar zijn de meisjes en vrouwen, die bij IFC wekelijks trainen en spelen, ondergebracht bij de IFC Girls Academy.

Momenteel voetballen er rond de 160 meisjes en vrouwen bij IFC. Met recht kan gezegd worden dat het een waar bolwerk is, waarbij spelplezier elke training en wedstrijd centraal staan. Elk team beschikt over meerdere trainers, die iedere week minimaal twee keer in weer en wind klaar staan. Op zaterdag wordt het geleerde in praktijk gebracht tijdens een wedstrijd.

De trainers van de IFC Girls Academy zijn blij met het nieuwe trainingstenue.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.