Texaco Delo ondersteunt IFC Girls Academy met zijn krachtig imago

01 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Texaco Delo ondersteunt IFC Girls Academy met zijn krachtig imago

HENDRIK-IDO-AMBACHT - IFC Vrouwen 1 is blij met hun nieuwe trainingsoufit, gesponsord  door Chevron Lubricants gevestigd in Rotterdam en vertegenwoordigd door Marcel Ritmeester, één van de gewaardeerde trainers van de IFC Girls Academy.

Het Texaco Delo merk siert de nieuwe trainingspakken van de vrouwen die ongetwijfeld  gestimuleerd worden door het motto van het merk: “Let’s go further”!  

Chevron’s Texaco Delo producten (heavy duty motor oils, smeermiddelen, vetten koelvloeistoffen) zijn ontworpen om hoogwaardige bescherming en langdurige prestaties te leveren bij machines en voertuigen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.