Gloednieuw uit- en thuistenue voor IFC JO15-1

05 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Gloednieuw uit- en thuistenue voor IFC JO15-1

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Hoofdsponsor van IFC, Steigerbouw Van der Panne, die zich volgend jaar met het bedrijf vanuit Rotterdam in Hendrik Ido Ambacht vestigt, heeft IFC JO15-1 in een nieuw thuis (rood) - en uit (Zwart) tenue gestoken.

Het elftal is competitie goed begonnen. De jongens staan nu op een gedeelde eerste plaats in de competitie met 6 punten uit 2 wedstrijden.
Ze hopen met dit een elftal dit seizoen een hoge eindklassering te bereiken en een gooi naar het kampioenschap te doen.Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.