Sponsor 'De Liefde & van Gemeren' zet samenwerking met v.v. IFC voort

26 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Sponsor 'De Liefde & van Gemeren' zet samenwerking met v.v. IFC voort

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Al vele jaren is 'De Liefde & van Gemeren' trouwe sponsor van IFC.

Onlangs werd het sponsorcontract weer voor een aantal jaren verlengd. IFC is hier zeer verheugd over.

De Liefde & van Gemeren staat als bedrijf midden in de samenleving. Door de betrokkenheid bij hun klanten, personeel en de omgeving waarin zij ondernemen draagt het bij waar dat mogelijk is. Dat doen het bedrijf onder andere door sponsoring.

Niet alleen is De Liefde & van Gemeren sponsor van IFC, maar ook vele andere Ambachtse clubs worden door hen ondersteund en vervult dit bedrijf hiermee een voorbeeldfunctie voor veel andere Ambachtse bedrijven. Genoemde sponsor heeft een lange geschiedenis in Hendrik Ido Ambacht en bestaat al sinds 1962.

Het bedrijf is werkzaam voor particulieren en ondernemers. Als expert op het gebied van verzekeringen en hypotheken is het een voorstander van gezonde leefstijl. Een extra goede reden voor De Liefde & van Gemeren om de sport in ons dorp te ondersteunen. IFC is hier heel blij mee en hoopt dat de prettige samenwerking nog vele jaren mag duren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.