IFC-meiden maken periodetitel van Sparta van dichtbij mee

29 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
IFC-meiden maken periodetitel van Sparta van dichtbij mee

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voorafgaand aan de wedstrijd van Sparta tegen Telstar in de Keuken Kampioen Divisie kan niet gezegd worden wie er nu zenuwachtiger waren: de spelers van Sparta of de jongste meiden van IFC. Eén ding was wel duidelijk. In de kleedkamer van de IFC-meiden werd voor de wedstrijd volop gelachen, voordat zij aan de hand van de spelers het afgeladen Sparta-stadion, Het Kasteel, mochten betreden.

Wat was dat imposant voor deze jonge meiden. En dan waren de meiden ook nog getuige van een spannende wedstrijd. Bij winst verzekerden de Rotterdammers zich, als winnaar van de eerste periode, sowieso voor de nacompetitie. En na 90 minuten stond er 3-2 op het scorebord. Trainer Henk Fräser noemt het behalen een mini-feestje, maar voor de meiden van IFC MO-9 was de hele avond één groot feest

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.