'Schoof op in de tijd': nieuwe column van Willem Schneider

09 oktober 2017
'Schoof op in de tijd': nieuwe column van Willem Schneider

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Nieuwe column van Willem Schneider staat weer op onze site, nu met de intrigerende titel: 'Schoof op in de tijd."

"Het is gebruikelijk dat het laatste jaar in de raadsperiode als een oogstjaar wordt gezien. Het kabinet Rutte II klopte zichzelf op de borst: er is weer economische groei, het gaat goed in Nederland!  Wel wordt even vergeten dat vele VVD-bewindslieden het veld ruimden...  Anderzijds lijken de VVD (en D66) inhoudelijk de winnaars te zijn bij het nieuwe kabinet: een gekozen burgemeester (door wie? en dat zal de gemeentepolitiek ongetwijfeld meer reuring geven),  een hogere BTW, geen ander kinderpardon, het wordt de statushouder niet gemakkelijker gemaakt om een "hardwerkende Nederlander" te worden."

Klik hier voor de rest van de column.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.