ASWH huldigde groot aantal jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

07 januari 2019 door Hennie van der Zouw
ASWH huldigde groot aantal jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Ambachtse voetbalvereniging ASWH heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Voorzitter John Middendorp speldde de versierselen op die bij het betreffende jubileum hoorden, terwijl bestuurslid Wim Helmink over iedereen een kort praatje hield.

Daarbij ging hij in op de verdiensten die de leden voor de club hebben gekend. Uiteraard poseerden de jubilarissen na afloop nog voor een gezamenlijke foto.

Dit jaar werden Teun van den Berg (70 jaar lid), Wim van 't Hoff, Kees Maaskant, Teun Visser (allen 60 jaar lid), Bert van Helden, Dick de Lijster, Henk van der Meulen, René van Rijswijk, Hugo Scheurwater (allen 50 jaar lid), Wolter Admiraal, Jan van der Wulp, Patrick van der Wulp (allen 40 jaar lid), Frank Barendrecht en Sander Hameetman (beiden 25 jaar lid) gehuldigd. De jubilarissen Bram Scheurwater (60 jaar) en Leo Bronmeijer (25 jaar) waren helaas verhinderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.