College positief over stedenbouwkundig plan Antoniapolder

10 mei 2013
College positief over stedenbouwkundig plan Antoniapolder

HENDRIK IDO AMBACHT - College positief over stedenbouwkundig plan Antoniapolder, verlengen Antoniuslaan en aanleg nieuw Waterbusplein 

Op 7 mei jl. heeft het college een voorstel besproken tot onder andere verlenging van de Antoniuslaan en de aanleg van een nieuw Waterbusplein aan het einde daarvan. Deze belangrijke verbeteringen in de infrastructuur van Hendrik-IdoAmbacht komen voort uit de door het college vastgestelde ‘stedenbouwkundige visie Antoniapolder Plus’.
 
Ook is de financiële basis en het beschikbaar stellen van een voorbereidingskrediet besproken. Genoemde onderwerpen gaan nu door naar de raad, 
die ze op 6 juni zal behandelen.
 
De voorgenomen structuurverbeteringen in het kader van de stedenbouwkundige visie Antoniapolder 
 
Plus bieden ook voordelen voor de omliggende bedrijven. De gemeente streeft ernaar met hen synergie te creëren om het gebied een zo hoogwaardig mogelijk karakter te geven. Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden (ROM-D) is nauw bij de ontwikkeling betrokken. De inhoudelijke uitwerking wordt de komende tijd verder afgestemd. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.