Een nieuwe stap in de ontwikkeling van het Waterbusplein

06 maart 2018
Een nieuwe stap in de ontwikkeling van het Waterbusplein

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Maandag 5 maart ondertekenden Waterbusplein BV (een samenwerking van de projectontwikkelaars GetGripp en Stemar), ROM-D en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een samenwerkingsovereenkomst.

Ze willen van het Waterbusplein een levendig gebied maken, met onder andere horeca, sport & wellness en een maritiem ondernemershuis. De start bouw staat gepland in de tweede helft van 2019.

De komende tijd gaan de ontwikkelaars aan de slag met het ontwerp van de gebouwen. Ook gaan ze op zoek naar ondernemers die zich hier willen vestigen. Rom-D maakt de grond bouwrijp. En de gemeente start een bestemmingsplanprocedure.

Op de foto van links naar rechts: P. Vismans (ROM-D), A. Flach (gemeente HIA), J. Plaisier (Waterbusplein B.V.), M. van Vliet (Waterbusplein B.V.)

Fotograaf: Cees van Meerten (Fotoexpressie).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.