Kettingbotsing op de Laan van Welhorst

22 maart 2019
Kettingbotsing op de Laan van Welhorst

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op vrijdagmiddag 22 maart 2019, omstreeks 12:00 uur, kregen de politie de melding om met spoed te gaan naar de Laan van Welhorst voor een ongeval met letsel tussen diverse auto’s.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat vier auto’s op elkaar waren gereden. In één van de voertuigen zat een jong kindje en in een ander voertuig zaten twee kleine kinderen. De ambulance kwam ter plaatse maar na controle hoefde er gelukkig niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft bestuurders geholpen met het invullen van de schadeformulieren en de verdere afhandeling van het ongeval. Eén voertuig kon nog verder rijden en de andere drie zijn door de takeldienst opgehaald

De politie en ambulance hebben altijd knuffelberen in de auto liggen. Deze zijn speciaal voor situaties als deze waarbij kinderen zijn betrokken. Agenten hebben de betrokken kinderen een knuffelbeer gegeven om ze een beetje op te vrolijken, zodat ze de situatie een beetje konden vergeten. Ze vonden dit prachtig en kregen direct weer een lach van oor tot oor op hun gezichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.