Voetbal om de Rijnmond Cup: ASWH en Excelsior Maassluis treffen elkaar in kwartfinale

24 april 2019 door Hennie van der Zouw
Voetbal om de Rijnmond Cup: ASWH en Excelsior Maassluis treffen elkaar in kwartfinale

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dinsdagavond 23 april is de loting verricht voor de kwartfinales van de Rijnmond Cup. Een uit het oog springend affiche is die van derde divisionist ASWH, dat in eigen huis tweede divisionist Excelsior Maassluis ontvangt.

Een andere interessante kwartfinale is die tussen hoofdklassers Spijkenisse en Smitshoek. Twee van de vier kwartfinales worden op dinsdagavond zeven mei gespeeld, de andere twee een week later op dinsdagavond 14 mei.

Overige kwartfinales VoetbalRijnmond Cup:

Winnaar Brielle / XerxesDZB – Neptunus-Schiebroek
Pelikaan – Winnaar Excelsior’20 – SVV (zo)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.