Opkomstcijfers en (voorlopige) uitslag verkiezingen 2019 voor Provinciale Staten in Hendrik-Ido-Ambacht

21 maart 2019
Opkomstcijfers en (voorlopige) uitslag verkiezingen 2019 voor Provinciale Staten in Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen geweest. In Hendrik-Ido-Ambacht werd gekozen voor de leden van de Provinciale Staten van de Provincie Zuid-Holland.

Daarnaast werd ook gekozen voor het bestuur van Waterschap Hollandse Delta, maar daarvan komt de uitslag op een later tijdstip.

De voorlopige uitslagen van de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Hendrik-Ido-Ambacht zijn:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.