Online in verkoop: Ambachtse nieuwbouwbuurt met dorpse charme

27 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Online in verkoop: Ambachtse nieuwbouwbuurt met dorpse charme

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vanaf vandaag zijn de 39 woningen van nieuwbouwbuurt Lof & Loof in Hendrik-Ido-Ambacht te koop. Tussen de laatst overgebleven peren- en appelgaarden, aan de rand van de wijk Volgerlanden, krijgt landelijk wonen een nieuwe invulling. Het nieuwbouwwijkje herinnert aan het boerenleven van vroeger. Lise Roodbol, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed: “Geïnteresseerden dachten in co-creatiesessies mee over het plan. Met als resultaat een dorps opgezette wijk met zes verschillende woningtypen voor jong en oud. Het is een unieke aanvulling op het bestaande woningaanbod in de wijk.” Na een succesvol verkoopproces start Ballast Nedam West naar verwachting einde van dit jaar de bouw.

Authentieke sfeer
De rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen, bungalows en één vrijstaande villa maken samen een nieuwe buurt met een authentieke sfeer. In veel elementen zie je de grootse boerenhoeven terug die hier vroeger stonden. Lof & Loof is ontworpen door architect Pim van der Ven van Juli Ontwerp die zich liet inspireren door historische vormen, die in een nieuw ontwerp met eigentijdse materialen zijn uitgevoerd. Erkers en veranda's zijn bedacht om het binnen- en buitenleven met elkaar te verbinden. De huizen variëren in prijsklasse tussen de circa € 365.000 en € 620.000.

Klaar voor de toekomst
Met een aansluiting op het warmtenet zijn de woningen in Lof & Loof helemaal klaar voor een aardgasloze toekomst. Daarnaast zijn er voor toekomstige bewoners verschillende opties en mogelijkheden om hun woning nog gezonder en duurzamer te maken. Op de bungalows is het zelfs mogelijk om een sedumdak aan te leggen.

Online start verkoop
Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu tot 10 juli 12.00 uur online inschrijven voor een woning op www.lof-loof.nl.

Meet & Greet
Op woensdag 3 juli is de brochure beschikbaar en laten we graag alle details van de zes woningtypen zien. We nemen geïnteresseerden mee door het nieuwe Appellaantje en lichten alle bijzonderheden toe. De Meet & Greet is van 19.00 uur tot 20:30 uur in Cascade, aan de Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar is het verkoopteam aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Over Blauwhoed
Blauwhoed is een marktmakende projectontwikkelaar. We richten ons op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt projecten, eigen concepten en initiatieven in co-creatie: we betrekken klanten vroegtijdig in het proces. www.blauwhoed.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.