IFC Vrouwen 1 wordt beloond na een geweldig seizoen in de KNVB 3e klasse

23 juli 2019 door Hennie van der Zouw
IFC Vrouwen 1 wordt beloond na een geweldig seizoen in de KNVB 3e klasse

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na een moeizame start in de eerste competitiehelft beleefde IFC Vrouwen 1 een fantastische comeback die beloond werd met de kampioensmedailles in de laatste wedstrijd van het seizoen.

Dit mooie resultaat betekent ook meteen promotie naar de 2e klasse. Marcel Ritmeester, vrijwilliger, trainer en leider binnen IFC was verheugd om namens Chevron Lubricants het team nieuwe tenues te sponsoren met de merknaam Texaco op de shirts. Hierbij memoreerde hij dat Texaco motoroliën ontworpen zijn als hoogwaardige producten ter bescherming en het leveren van langdurige prestaties voor machines en voertuigen en dat het bijbehorende motto “Let’s go further” uitstekend past bij dit team. Mede namens  James Welshman, Marketing Manager, Chevron Lubricants Europe, Middle East and Africa wenste Marcel Ritmeester het team veel success in het komend seizoen.

Foto: Ruud van der Wel

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.